Internationale Communicatie

College dictaat en paper internationale communicatie.

Hamelink is de beste docent die ik tot nu toe aan de UvA heb meegemaakt, colleges en boeken. Wanneer heb je voor het laatst meegemaakt dat er spontaan geapplaudiseerd werd na afloop van een collegereeks? Zelfs na afloop van de werkgroepen van het B-seminar gebeurde dat. Lees alles over zijn initiatief 'The People's Communication Charter' op de bijbehorende website of de oude en erg fijne website.

Mijn collegedictaten zijn te downloaden als RTF tekstbestand voor in je favoriete tekstverwerker door erop te klikken. Misschien heb je er iets aan ter aanvulling van je eigen dictaat. Sorry voor de spel en opmaakfouten, uit tijdsbesparing ongeredigeerd. Het zijn mijn persoonlijke aantekeningen die ik snel uitgetikt heb omdat ik mijn eigen handschrift niet kan lezen. De aantekeningen van ieder ander zullen wel weer behoorlijk hiervan afwijken. Maar doe er je voordeel mee! En stuur een bedankje en/of commentaar naar rrr@dds.nl

De colleges:

Nu ik toch bezig ben ook maar de aantekeningen die ik tijdens het BS-B-seminar Bescherming van de privacy heb gemaakt. Ook als tekstbestand downloadbaar.

Ik heb onder andere een paper geschreven over privacy en het internet voor het B-seminar Internationale Communicatie, bescherming van de privacy. Meer over privacy op de Privacy Page of de mirror ervan.

Studievereniging


Deze oorkonde kreeg ik voor bewezen diensten aan de Studievereniging Communicatiewetenschap Mercurius. Voorzitter gedurende een paar jaar van de Digitale Werkgroep binnen die vereniging om precies te zijn.